ÅH GUD, BMW …

Indtil videre er X7 kun en conceptbil, men der er ingen tvivl om at BMW er på vej mod en full-bllwn kølergrills-psykose som selv Audi ville være stolt af!

Den store årlige biludstilling i Frankfurt åbner i næste uge, og i den forbindelse kappes alle om at servere nyhederne allerede inden portene åbner, og en klassisk metode er at “lække” hemmelige billeder — som det er sket med BMW X7 iPerformance Concept.

_nd65027

BILER En Tesla rustvogn?!?

Det er modellen som længe har manglet i USA, men det er også beviset på, at BMW nu har fået en full-blown kølergrills-psykose af Audi’ske dimensioner. Det er det ene problem. Det andet problem er, at BMWs konceptbiler har en vane med at ligne den endelige produktionsudgave ganske meget, og de klassiske ‘nyrer’ er her kommet helt ud af kontrol.
Det næste er designet, og den måde både for- og bagende er helt lodret, på en måde som lader hånt om ethvert tilløb til formgivning. X7 er stor, og den skal tydeligvis se endnu større ud! Ingen tvivl om at en del BMW-kunder vil have brug for en vis tilvænningsperiode.

170582-ferrari-portofino-1

BILER California bliver til Portofino

Indtil videre har vi ingen tekniske oplysninger, men bilen på billederne ser ud til at være en plug-in hybrid, sandsynligvis med samme teknik som findes i 740e iPerformance som kombinerer en 2-liters benzinmotor med en elmotor til en samlet systemeffekt på 326 hk. Når X7 kommer i produktion vil det uden tvivl være med teknologi og udstyr fra 7-serien, og det er nok også der prisen ender — men så får du også BMW’s mest vulgære kølergrill med i købet, som det ser ud nu …