ALFA TILBAGE I FORMEL 1

Alfa Romeo er tilbage i Formel 1 og det er et gloværdigt gensyn med det klassiske firkløver som i 2018-sæsonen vil være at finde på siden af Sauber-racerne, som i samme anledning får opdaterede motorer fra Ferrari

 

Det er første gang i 33 år at Alfa Romeo er tilbage i Formel 1. Jo, det er som sponsor for den nye Sauber C37, og med en motor fra Ferrari, men den nye racer med Alfas firkløver på siden ser så godt ud, at det er lige før man glemmer den frastødende ‘halo’ sikkerhedsbøjle og vil begynde at se F1 igen.

row_5188

BILER Hvordan Porsche vil knuse Tesla

Det nye samarbejde er også godt nyt for Sauber, der led den totale ydmygelse sidste år ved at slutte efter McLaren-Hondas parterapeut-krævende tvangsægteskab, og det lille team har kæmpet med at nå bare midten af feltet de seneste år.

I år bliver alt det forhåbentlig anderledes, for Alfa Romeo-mærket på siden betyder nu, at det bliver en prioritet for italienerne at Sauber vinder. Derfor får de fremover den seneste generation af Ferraris F1-motorer, der giver mere power, og at dømme fra formerne er aerodynamikken også blevet opdateret kraftigt.

brikk_lux_apple_watch-1024x609

URE Apple æder Rolex

Kørerne hos Sauber bliver i 2018 den regerende Formel 2-mester Charles Leclerc, samt svenske Marcus Ericsson, som alle F1-fans i Danmark ønsker en sæson med placeringer præcis én plads efter Kevin Magnussen.

velty8ch4os8eqxs0vyr

tehwb1ip59aolcsnjokt udeobvpbehaffv3ycqps dsfpnc4ichl0zwtfpvpw apn8khfxb0cqmzwglyk6 vov2pv7ax6ibotsutcml a0dytaatpso1v4pnrbe9 od4oulw93inzxhufvqls kgup7yahtqgsuoomuzo0