AUDI VIL TATOVERE DIN BIL

Nu kan du faktisk få tatoveret din bil, lige med den dekoration du har lyst til og op til en kvadratmeter — blot du husker, at akkurat som normale tatoveringer, så er det en permanent dekoration

 

Når du er færdig med at tatovere dig selv, kan du tatovere din bil. Altså, hvis du har en Audi, og vel at mærke en Audi R8, selv om teknikken kan udføres på alle modeller.

Processen er ret enkel. Audi placerer en skabelon på bilen (som med Audi Sport-logoet ovenover) og sandblæser malingen væk, hvilket giver en ru overflade i den klare lak. Det resulterer i en mat overflade, der kun er et par få tusinddele millimeter dyb. Så akkurat som en tatovering er det en ret permanent udsmykning.

91PFID8+-zL._SL1500_

GADGETS Åh ja, en bacon toaster!

Indtil videre kan man klare logoer op til en kvadratmeter og vil lave hvad som helst, der ikke overtræder reglerne om ophavsret og (må man formode) ikke er i den obskøne afdeling … nogen vil teste grænserne for hvad de vil være med til før eller siden.

En anden finesse er at det kan udføres på et hvilket som helst tidspunkt i bilens liv, så teknisk set kan du købe en brugt Audi og få tatoveret et anker og teksten “Mor!” mist på kølerhjelmen. Der er heller ingen risiko for at dekorationen bliver slidt af når du vasker bilen, men det kan naturligvis have en vis indflydelse på gensalgsværdien af maskineriet.

panerai-luminor-submersible-1950-3-day-automatic-oro-rosso-1-1067x800

URE Imponerende nyt Panerai

Indtil videre er du begrænset til de sorte sektioner på R8, men Audi forventer at udbrede idéen gennem deres Exclusive-program. Så hvis du er løbet tør for plads til tatoveringer, så er det næste du skal have en Audi R8…