BEDSTES GLEMTE LAMBO

Forestil dig at åbne dine bedsteforældres garage og finde en Lamborghini Countach. Okay, det var ikke helt det der skete, men det er faktisk tæt på, for den her Countach har været glemt i over 20 år …

 

Har du kigget i dine bedsteforældres garage for nylig? For det kan jo være der holder noget mere interessant end en gammel Escort. Det var for eksempel tilfældet med en bruger på det amerikanske site Reddit, der går under navnet “Egriegin”, og skrev: “Trods støv og rust er bedstemors 1981 Lamborghini Countach stadig for cool!”

24-singer-dynamics-lightweighting-study-1

BILER Porschegasme …

Ifølge Egriegin blev denne Countach købt af hendes bedstefar i 1989, og brugt i hans udlejningsselskab som udlejede eksotiske sportsvogne og superbiler. Men efter forsikringspræmierne blev for kostbare lukkede han det ned, men beholdt Lamborghini’en og flere andre biler (man kan skimte en Ferrari 308 i forgrunden).

“Han beholdt dem i sin utætte garage, eller havde dem stående udenfor, i over 20 år — lad være med at spørge hvorfor, jeg aner det ikke,” forklarer Egriegin.

Enoksen-Fly-I-on-White_2_1024x1024@2x

URE Nyheder fra Enoksen

Derfor er bilerne heller ikke et ‘barn find’, for alle ved at de er der, og ingen af dem er til salg. Endnu. Den, som leder efter en Lamborghini Countach som har brug for lidt opmærksomhed, kommer derfor til at lede videre, som man siger …