BUS TO THE FUTURE!

Dette er ikke bare en VW Camper, men en VW Camper inspireret af Back To The Future, komplet med tidsmaskine og Flux Capacitor — og så kan den faktisk blive din for en rimelig pris …

 

Der er jo faktisk et folkevognsrugbrød med i Bavk To The Future, som bliver kørt af terroristerne, som Doc Emmet Brown har solgt noget plutonium til. Men denne folkevognsbus er faktisk bygget som en hyldest til filmens DeLorean, som er tydeligt i designet — ikke mindst de spektakulære døre.

BMWX1-X2

BILER Undskyld BMW, men …

Den er skabt af BLVD Customs og er lakeret i en farve som efterligner DeLoreans karrosseri i rustfrit stål, og derfra er interiøret blevet redesignet — blandt andet med farverne fra Back To The Future-logoet, tidsmaskine-modulet og naturligvis en Flux Capacitor.

aston-martin-zagato-shooting-brake-002-1

BILER Verdens mest sexede stationcar

I den bagerste sektion finder man en seng, hvor det er muligt at slappe af og se klassisk Michael J. Fox-film fra det indbyggede TV. Og hvis du ganske enkelt ikke kan leve uden en BTTF folkevogns-camper, så er ekvipagen faktisk til salg for den beskedne pris af 89.995 dollar — eller små 575.000 kroner — hos Velocity Motorcars som du finder her, hvor du også kan se flere billeder.