DEN DER SELVKØRENDE UBER…

En af Ubers selvkørende Volvo XC90 har været involveret i en trafikulykke i Arizona, og nu indstilles forsøget på ubestemt tid, indtil Uber ved præcis hvad det var der gik galt

 

Uber har besluttet sig for ikke at tage nogen chancer efter en ulykke i Arizona, og har derfor sat et foreløbigt stop for deres test af selvkørende Volvo XC90, mens man undersøger nærmere hvad det var der gik galt.

 

Overfor Engadget har Uber bekræftet, at bilen kørte selv da ulykken skete — samt at der ikke var nogen “bagsæde-passagerer” i bilen, da ulykken skete, men kun to ‘sikkerheds-chauffører’, og at ingen involverede i ulykken kom til skade. Det gik lidt værre ud over bilen, som dog ikke havde skylden, da en anden bilist ikke overholdt sin vigepligt.

rolex-yacht-master-40-candy-colored-gem-bezel-02-960x640

URE Yachtmaster med mere bling

Det efterlader dog stadig en del ubesvarede spørgsmål, for kunne en menneskelig chauffør have undgået ulykken? Eller kræver det en forbedring af softwaren? Selv om ulykken nemt kan afskrives som en af den slags ting der sker, når andre bilister ikke kigger hvor de kører, så bliver Uber naturligvis nødt til at forholde, at den slags vil ske fra tid til anden.

Volvo 40.2

BILER Volvo vil konkurrere med Tesla

De selvkørende biler kan godt være blevet sat lidt tilbage denne dag i Arizona…