EN BUGATTI YACHT? NATURLIGVIS…

Selv den nye Bugatti Chiron minder jo om noget vi har set før, og i en verden fyldt med superbiler er det vigtigt at skille sig ud, så Bugatti har skabt noget som hverken McLaren, Ferrari eller Koenigsegg kan matche

 

Problemet med at køre rundt i en Bugatti i Monte Carlo er jo naturligvis, at du ikke er den eneste — desuden er der ingen steder hvor du kan køre over 400 km/t, og selv hvis du gjorde, var der ingen som kan se det (fordi du kører 400 km/t), og du ved bare at det de forbandede svenskere hos Koenigsegg har en eller anden Regera ZZRRXZZR som kommer ud næste uge, og at den lige nøjagtig kan køre fem (hypotetiske) km/t hurtigere end din Bugatti. For slet ikke at nævne den der AMG hyperbil med F1-motoren.

wrensilva-loft-audio-console-06-960x640

GADGETS Analog nostalgi fra Wrensilva

Så hvad gør du? Vælger noget som ingen af de andre hyperbils-fabrikanter har. Du køber en lystyacht fra Bugatti i stedet for. Ninette 66, som modellen hedder, er den første i en serie af lystyachter fra Bugatti, der strækker sig fra det moderate (50 fod) til det absurde (80 fod).

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTAxMjE7czoxOiJ3IjtpOjEyODA7czoxOiJoIjtpOjk2MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6ImY0N2U3Y2UyZTQyOTIxYjM3NmQyZGMxNjQ5ZGIwMjE2YzAzNjJlNTAiO30=

BILER Saab vender tilbage

Designet er ført videre fra Chiron med centerlinjer og den der kurve omkring midten, som uden tvivl er overdrevet for at fjerne opmærksomheden fra, at det genfødte Bugatti ikke har noget med Ettore Bugatti at gøre, men pyt nu med det. Der er blank kulfiber alle steder, Bugatti-kunst på væggene og naturligvis autoriseret Bugatti sengetøj helt ned til pudebetrækkene med den dansende elefant.

riva-rivamare-luxury-speedboat-004

BÅDE En ny tids Riva

Du cruiser med beskedne 80 km/t, men du gør det i overdådig luksus. På dæk er der læder og ædeltræ, et nedre dæk kaldet “the sun pad”, hvor der både er champagnebar og jacuzzi, samt bålfad til de hyggelige sommeraftnerne for … hvorfor ikke?