EN FUGLEREDE I KENYA

Det ligner en gigantisk fuglerede, men det er faktisk en hotelsuite, som udover privat tagterrasse velegnet til champagnemiddage også er en unik måde at opleve Afrikas vilde dyr

 

Det ligner en gigantisk fuglerede, men det er faktisk en suite på et luksushotel på Kenyas savanne. Ney Palad at Segera Resort ligger i en af Kenyas mest populære safariparker — Laikipia — og den nærligende flod betyder, at området omkring Ney Palad er rigt på dyreliv. Med det der stort er 360 graders uhindret udsyn, kan man opleve det på nærmeste hold.

triumph-2018-bonneville-speedmaster-3

MC Ny Bonneville Speedmaster

Den særlige suite blev bygget med materialer som grene og opdyrket træ, men indeholder alt hvad man kan forvente af et femstjernet hotelværelse — som et komplet badeværelse, hvor det varme vand er skabt med solvarme og trkæ-og-slip, som det kaldes.

Opholdet omfatter en dags safari, hvor gæsterne vil ankomme akkurat før solnedgang og det hele er lyst på med alterner. Derefter er der champagne-middag, serveret som en picnic, på tagterrassen, hvorefter gæsterne kan nyde den afrikanske nattehimmel eller betragte dyrelivet fra sengen. Mens morgenmaden serveres i værelset så man kan spise den mens de vilde dyr kommer til floden og drikker.

mercedes-amg-g-65-final-edition-03-960x640

BILER Den russiske mafia græder i nat …

Det er ikke billigt, en overnatning koster små 7.000 kroner, men det er en unik oplevelse, og Ney Palads website findes her.