EN MORGAN TIL SØDE BØRN

I 2015 viste Morgan første gang den elektriske udgave af deres legendariske Threewheeler, og er der så kommet en version til meget søde børn fra seks år og opefter

 

I starten af dette årti annoncerede Morgan, at de havde planer om at bringe den klassiske Threewheeler tilbage, og som sagt, så gjort. Dem, der kender Morgan vil vide, at en ny model fra Morgan er den slags som sjældent sker mere end en enkelt gang i løbet af en generation.

I forbindelse med Goodwood Festival of Speed i 2015 introducerede Morgan så en elektrisk udgave i form af EV3-prototypen, der blev en del af det officielle program sidste år. Nu har Morgan så en model på programmet for den næste generation med Morgan EV3 Junior.

deus-ex-machina-bel-air-1200-1-960x576

MOTORCYKLER Lækkerier fra Deus Ex Machina

Som udgaven i fuld størrelse kan søde (eller heldige…) børn føle vinden i håret, mens de ræser af sted med 16 km/t, og rækkevidden er 16 kilometer efter en opladning på fire timer. Med karrosseri i kulfiber er den beregnet til børn over seks år, og har en lille vindskærm foran føreren.

morgan-ev3-junior-electric-car-kids-8

Sådan ser den rigtige Morgan EV3 ud, for den, der vil have en Morgan, men også en elbil…

Den startes med en rigtig nøgle og har et Morgan-typisk instrumentbord i træ, fungerende lys for og bag og naturligvis Morgan-skilte i emalje. Den fremstilles på bestilling og kommer som udgangspunkt i rød, grøn eller elfenben lakering — men mod ekstra betaling har Morgan 40.000 farver at vælge i mellem.

alo-smartphone-concept-starck-olivet-3

GADGETS Fremtidens smartphone fra Starck

Så har du meget søde børn og plads i haven, så kan du spolere ungerne med en elektrisk Morgan. Priserne starter fra små 70.000 kroner.

Du kan bestille dit eksemplar her.