En ny tids Riva…

Den mest klassiske af alle de klassiske motorbåde er italienske Riva, og nu har det eksklusive værft fra Lago di Como præsenteret en helt ny model, der har fået navnet Rivamare

 

Rivamare hedder den seneste model fra italienske Riva, og der er få ting, som demonstrerer magt og penge, end lige præcis sådan en. Men selv hvis du ikke er søn af en milliardær, så kan du jo godt nyde den.

FullSizeRender-11

Verdens første Cobra på auktion

Den 39-fods yacht er designet af Rivas partnert, Officina Italiana Design, der omhyggeligt har skabt alle detaljerne så de bevarer silhouetten fra den klassiske Riva Aquarama, og med den models høje æstetik.

Der er håndlavede mahignipaneler overalt, og man er behageligt beskyttet bag dobbelt kurvet krystalglas, som mest af alt mider om noget fra et jetfly. Bag det finder er der både plads til at nyde en behagelig middag, samt at slikke sol. Og under dæk er der både blevet plads til et soveværelse, samt køkken og bad.

ModelX_Oslo_13

BILER – Test af Tesla Model X

Power er der naturligvis også med to Volvo Penta-motorer på hver 400 hk, som giver en cruising-hastighed på 31 knob og en topfart på 40 knob. Vi ved endnu ikke hvad den skal koste, men det plejer at være sådan, at hvis du skal spørge, så har du ikke råd…