FLYVENDE PLADESPILLER

Du ved det, du kan ikke leve uden en svævende pladespiller, og den skal se ud akkurat som den slovenske Mag-Lev Audio lige nu forsøger at finde backing til på Kickstarter

 

Indtil videre er slovenske Mag-Lev Audio kun et kickstarter projekt, som ved hjælp af magneter får pladetallerkenen til at svæve frit i luften, og dermed tilfører en spektakulær wow-effekt til den klassiske pladespiller.

Prototypens pladetallerken vejer 1,6 kg, hvilket dog forventes at falde til omkring 0,5 kg i den endelige udgave. Når pladespilleren ikke er i brug hviler pladetallerkenen på fire søjler, som på magisk vis forsvinder når den begynder at rotere med enten 33 eller 45 omdrejninger.

Mag-Lev Audio siger at hele bliver muligt takket være et magnetisk system, der er på vej til at blive patenteret, for udfordringen er naturligvis at styre omdrejningerne helt præcist. Den næste udfordring er at skærme magneten, så den ikke påvirker lyden, men det lover Mag-Lev at de har styr på.

Det ser selvfølgelig spektakulært ud, og understreges yderligere af det orange lys som er synligt under pladetallerkenen, og det ser ganske enkelt så cool ud, at de Mag-Lev Audio bliver nødt til at sætte den i produktion.

Indtil videre findes der kun den prototype som ses på billederne, men hvis interessen er tilstrækkelig stor, forventes Mag-Lev at sende de første eksemplarer til kunderne i august 2017. Du finder kickstarter-kampagnen her, og lige nu er det muligt at bestille et eksemplar til 780 dollars, eller 5.200 kr.