FREMTIDS CAFÉ-RACER FRA HONDA

Der vil også være café-racere i fremtiden, men hvordan skal de se ud? Det har Hondas italienske udviklingsafdeling skabt et futuristisk bud på, der er en af de lækreste kreationer på den store motorcykeludstilling i Milano

 

Hvordan vil fremtidens café-racer se ud? Det har Honda et bud på som man netop har præsenteret på den store EICMA motorcykeludstilling i Milano, og den hedder CB4 Interceptor Concept.

Den er ikke bare sort, den er “total back”, som Honda kalder det, skabt af Hondas udviklingsafdeling i Rom og fortsætter det tema som Honda allerede viste med Neo Sports Café konceptet i 2015, selv om den vender sig mere mod sports endurance, som Honda påpeger. Nuvel, under det hele finder man den nye CB1000R, så kræfter er der nok af.

apollo-intensa-emozione-hypercar-11-1200x800

BILER Vild hyperbil fra Apollo

Udover designet har Hondas koncept en fræk detalje, i form af den nye infotainment touchscreen, der drives af en lille vindmølle placeret i forlygten, som producerer strøm nok til alle dine behov om af være forbundet under kørslen. Skærmen indeholder navigation, mulighed for at foretage nødopkald i tilfælde af en ulykke og kan spejle førerens smartphone.

Så det med at du kunne være i fred for Facebook når du kørte på motorcykel, det er altså slut nu …

triumph-2018-bonneville-speedmaster-3

MC Ny Bonneville Speedmaster