HENRIK FISKERS NYE ELBIL

Den danske bildesigner Henrik Fisker har holdt en lav profil efter Fisker Karma, men nu er han ved at være klar med en ny elbil, der bliver bedre end Tesla — siger han…

 

Henrik Fisker er en af de få danskere, der realiserede drømmen om at blive bildesigner, og fik lov til at slå stregerne til Aston Martin DB9 og V8 Vantage, BMW Z8 og Fisker Karma, som nu (mere eller mindre) er forsvundet igen.

gallery-2

BILER Tesla Model 3 er “selvfølgelig” forsinket…

For nylig annoncerede Henrik Fisker så, at han var på vej med en ny elbil, som takket være en revolutionerende batteriteknologi ville slå Tesla med flere længder. Det var der måske ikke så mange som rigtig troede på, men i dag lagde Fisker så et billede op på Twitter der viser, at han mener det alvorligt.

fisker

Om den nye elbil fra Fisker vil slå Tesla, mangler vi naturligvis at se, men fra starten er Tesla dog slået på antallet af døre, der åbner op i luften — selv de såkaldte ”Falcon doors” fra Model X bliver distanceret med 50 procent.

citroen-doniselli-electric-tricycle-1

GADGETS En 2CV-cykel er fantastisk!

Produktionen af den nye elbil er sat til at gå i gang i 2018, eller i starten af 2019, og takket være en ny måde at pakke battericellerne på, bliver Fiskers elbil både lettere og med en længere rækkevidde end Tesla Model S. Rygterne taler om en rækkevidde på 700 kilometer, men indtil videre er det eneste vi har altså dette billede. Henrik Fisker lover mere information i næste uge…