HVAD MED EN TESLA STATIONCAR?

Hvis man er bilsamler med en svaghed for elbiler og ‘shooting brakes’, så er der ingen vej udenom at få ombygget sin Tesla Model S, og det kan man få hos RemetzCar i Holland

 

Hollanske RemetzCar har et stykke tid arbejdet på en Tesla stationcar og nu kan vi endelig se det færdige resultat. Bilen er bestilt af Floris de Raadt, bilsamler fra Holland, med en forkærlighed for elbiler og Shooting Brakes. Han blev inspireret af det Tesla rustvogn som RemtzCar også har bygget.

IMG_8839

BILER Måske den bedste elbil?

Idéen var at gøre noget særligt ud af en Tesla, uden at omkostningerne løb løbsk, så deformationzoner og grundkonstruktionen er den samme. Men der er nye karrosseripaneler i aluminium til C-stolpen, bagskærmene og selve bagklappen, ligesom det var nødvendigt med nye ruder bag, samt et redesign af kromstriben omkring vinduerne.

Der er faktisk flere projekter i gang som tager udgangspunkt i Tesla, blandt andet en version med karrosseri i kulfiber og endnu en shooting brake. Det, der er mest overraskende er, at det oprindelige design så nemt lader sig konvertere, og faktisk får den personlighed som den oprindelige version savner.

Skærmbillede 2018-05-25 kl. 10.31.56

BILER Er Musk blevet som Trump?

Og så er der lige navnet. Teknisk set er Tesla’en her en stationcar, ikke en ‘Shooting Brake’, da sådan en kun har tre døre, men pyt nu med det …