HVORDAN GLEMMER MAN 11 BMW’ER?

Der bliver ved med at dukke gamle biler op som er glemt i garager rundt omkring, men 11 nye BMW’er fra 90’erne som nu er dukket op i Bulgarien, er alligevel temmelig usædvanligt

 

Det er det spørgsmål man sidder tilbage med, men det er ikke desto mindre præcis det som skete, selv om ingen ved hvordan. Oprindelig skulle de 11 biler her have været benyttet til udlejning, men af uvisse årsager blev det ikke til noget, og i stedet endte de med at blive gemt væk i en lagerhal. Der er 10 sedan’er og en enkelt stationcar, det eneste modelskilt der er til at se på billederne siger 520i og årgangen skulle være 1994, men der skulle også være 525i i mellem.

Porsche

BILER Tyverisikring til gamle Porscher

Selv om biler har stået indenfor, så er de stadig temmelig medtagede. Der mangler lidt smådele rundt omkring, og der er tydelige ridser fra presseningerne, men indvendigt er der stadig plast på sæderne, som tegn på at bilerne var helt nye da de blev gemt væk.

Det kommer derfor til at kræve lidt arbejde at få dem ud og køre igen — som nye væsker i alle systemerne, samt en større teknisk gennemgang af alle bevægelige dele. Derefter kommer så den rent mere bureaukratiske del, med et finde et europæisk land, der er villige til at sætte et sæt friske nummerplader på en 25 år gammel bil, der aldrig har været indregistreret.

mclaren-p1-gtr-mso-senna-1 (1)

BILER Mclaren P1 GTR Senna

Ifølge Motor1 så vil bilerne nu komme til salg, og kunne ende med at blive solgt for omkring 15.000 euro. Hvis du leder efter en ny BMW fra 90’erne, så er det her uden tvivl sidste chance!

Se video med bilerne her