JON OLSSON GØR DET IGEN

Den gale svenker, freestyle-skiløberen Jon Olsson, har en tradition med at skabe spektakulære biler, og hans seneste Lamborghini er ingen undtagelse…

 

Skiløberen Jon Olsson elsker for meget af det gode, og nu har han skabt en Lamborghini Monster Huracan med over 800 hk og skiboks på taget, som han kan bruge til at komme rundt til vinterens konkurrencer i freestyle.

mi-mix_06

GADGETS Smartphone fra Philippe Starck

Det startede med en Lamborghini Huracán LP610-4, der blev leveret i januar. Den blev nu ret hurtigt splittet ad, og udstyret med et wide-body kit, og derefter kom turen til motoren. Den blev trimmet med kompressor og yder nu 817 hk og 827 Nm, og udstyret med en ny sportsudstødning fra Akrapovic samt en nyudviklet motorstyring. Hvad det giver af præstationer, er stadig en hemmelighed, men det siges at den klarer 100-200 km/t på bare 5,3 sekunder.

tjus1kfcovujkjder5gr

BILER Henrik Fiskers nye elbil

Den bevæger sig nu lidt tættere på asfalten med en ny undervign fra K&W, og for at gøre den lidt mere vintervenlig blev bremseskiverne i kulfiber skiftet ud med nye i stål. Og som kronen på værket kom så en skiboks fra 56°Nord, håndbygget i kulfiber og med specielle befæstninger, så den bliver siddende selv med høj hastighed.