KEITH RICHARDS DINO PÅ AUKTION

Keith Richards elskede sin Dino og kørte i den så ofte han kunne, selv når Rolling Stones var på turné, og resten af bandet fløj. Nu kommer den på auktion i England, så hvis du vil føle dig som en rock-gud i en Ferrari …

 

Hvilken bil køber man, når man er guitarist i verdens største rockband? Keith Richards fra Rolling Stones købte, blandt mange andre biler, en Ferrari Dino. Han var berygtet for at køre galt, selv om det typisk skete når han sad bag rattet i sin Bentley Continental R, som han kaldte Blue Lena, og som Bentley havde udstyret med et hemmeligt rum til de forskellige stoffer han tog (Mick Jagger er citeret for at sige, at Richards aldrig burde have haft lov til at sætte sig bag rattet i en bil!).

NEXO Exterior (34)

BILER Her er elbilen som lades op på fem minutter

For den som har penge nok, er det nu muligt at blive ejer af den Ferrari Dino 246 GT som Richards købte i 1972, når Bonhams Goodwood Revival auktion skydes i gang. Og Richards lod ikke bare bilen stå og samle støv, men kørte den så meget han kunne. Faktisk fik han den på et tidspunkt fløjet fra Californien og tilbage til England, så han kunne køre rundt mellem koncerterne, i stedet for at flyve med resten af bandet. Faktisk kørte Richards i bilen helt til han solgte den i 1986.

dive_fouq_cropped_alt_1024x1024@2x

URE Farverige nyheder fra Enoksen

Det er, den dag i dag, en af Ferraris smukkeste kreationer, og den har overlevet tidens tand en hel del bedre end medlemmerne af Rolling Stones. Bilens historie påvirker naturligvis prisen, og den forventes at få hammerslag et sted mellem tre og fire millioner kroner. Det koster at køre samme bil som en rock-gud!