E-BIKE MED 150 NM

Med en 750-watts elmotor cruiser MOAR eBike gennem byen med 30 km/t, mens de 150 Nm rækker til at trække en mellemstor SUV — og så kan den foldes sammen og være i bagagerummet

 

Hvis du troede sammenklappelige cycler var forbeholdt campister og tyskere så kan du godt tro om igen, for MOAR eBike er et monster. Rent faktisk er den kraftig nok til at kunne bugsere en mellemstor SUV, hvis det skulle være (og forestil dig den grad af schadenfreude det vil være, at trække en fastkørt SUV fri med en elcykel…)

FullSizeRender_7

BILER Da Peugeot over-Audi’ede Audi

MOAR eBike kommer med kornfede 26-tommers dæk, stel i aluminium og en 48-volts 750-watt elmotor, der leverer små 150 Nm. Som i 150 newtonmeter. På en cykel. Det er mere end en Toyota Prius.

autodromo-monoposto-chronograph-01

URE Lækkerier fra Autodromo

Alligevel kan den nemt foldes sammen, så den kan være i de fleste bagagerum, og med de fede dæk køre gennem det meste som skoven kan byde på uden antydningen af problemer — og cruise gennem byen med 30 km/t, mens rækkevidden er 130 kilometer. Indtil videre er projektet på Indiegogo, hvor det er muligt at reservere et eksemplar med en rabat på 30 procent. Du finder MOAR eBike her.