KØB EN NY KLASSISK RANGE ROVER

Indrøm det bare – du har altid drømt om at kunne købe en helt ny Range Rover fra 70’erne i karrygul eller olivengrøn. Nu har du chancen for at gøre netop det, for den originale Range Rover er netop genopstået …

 

Land Rover kalder det Range Rover Reborn, og det er præcis hvad det er. Indtil videre udvælger man 10 originale udgaver af den første Range Rovers, der bliver restaureret til en stand, som er bedre end ny, af de folk som kender dem bedst — nemlig dem, der byggede bilerne til at begynde med.

alo-smartphone-concept-starck-olivet-2

GADGETS Fremtidens smartphone fra Starck

Hvert eneste eksemplar bil gennemgå en omfattende restaurering, som i virkeligheden svarer til at bygge en helt ny bil, selv om man bevarer det originale chassisnummer og dermed bilens identitet. Land Rover vil endda gå tilbage i deres arkiver og finde den originale specifikation på præcis det chassisnummer, helt ned til den rigtige farve indtræk på sæderne, og hjælpe med at udvælge den bedste donorbil.

vz4ybdzh6xnwnd4mlifw

Den frie natur, duften fra 70’erne, farven karrygul og en klassisk Range Rover?

Tim Hanning, der er chef for Land Rover Classic, siger at “Range Rover Reborn-programmet er en vidunderlig måde at bevare den eftertragtede 3-dørs originale Range Rover fra 70’erne”. Hvad det koster? Ja, det er ikke billigt — hvert eksemplar forventes at løbe op i små 1,2 millioner kroner.

5

BILER Oh, en Carrera RS til salg i Danmark

Tidligere har Jaguar Land Rover skabt genfødte udgaver af den første Land Rover samt Jaguar E-tyoe Lightweight og XKSS. På Retromobile i Paris den 8. Februar løfter man sløret for en genfødt Jaguar E-Type ’Fixed Head’ Coupé — og nej, den bliver heller ikke billig!

dncf0oktv0dkcrebgsrx

Det kaldes en omfattende restaurering, men i bund og grund bygges en ny bil med det gamle chassisnummer