MOLESKINES DIGITALE KALENDER

Med Moleskines Smart Writing Set bliver de noter du skriver i hånden digitaliseret og sendt direkte til din kalender, din To Do-liste eller enhver, du mener vil have glæde af dine kruseduller

 

Der er noget romantisk over at skrive sine noter og aftaler ned med pen og papir som i de gode gamle dage, men det kan skabe kaos i en digitaliseret verden, hvor kalendere skal synkroniseres med laptops og smartphones, så det har Moleskine fundet en løsning på.

Moleskine er de klassiske notesbøger, der er inspireret af dem Hemingway brugte (og nej, Hemingway skrev ikke i en Moleskine, for Moleskine blev først skabt efter han skød sig selv i hovedet med et jagtgevær …), men deres Smartplanner er den seneste produkt i det såkaldte Smart Writing Set.

3-1

BILER Lamborghinis første elbil

Det fungerer på den måde, at der på papiret i notesbogen findes et mønster små usynlige prikker (kaldet Ncode). Når du skriver med din Pen+, registrerer den prikkerne, og dermed hvad du skriver og hvor, så alt fra tegninger til aftaler i din kalender kan overføres direkte til din smartphone og dermed til din kalender. Derudover er det muligt at digitalisere og dele håndskrevne noter og tegninger på papir i real-time og uden at behøve tage billeder, uploade filer eller scanne dokumenter.

Moleskines Smart Writing Set koster omkring 1.500 kroner lige nu og indeholder notesbog og pen, samt diverse ladekabler og en ekstra blækpatron til pennen. Nå ja, der er jo lige det … fremover kan du risikere, at din kuglepen løber tør for strøm. DUH!

ids7xfrvpfrt7bckxj54

BILER Her er VW’s nye rallybil