MUSK SENDER EN TESLA TIL MARS

Elon Musk skal snart have ny bil, for den Tesla Roadster han kører rundt i nu har han tænkt sig at sende ud i rummet på den nye Falcon-raket fra SpaceX

 

Elon Musk kører stadig i en af de første Tesla Roadster, men ikke meget længere, for den har han tænkt sig at skille sig af med. Faktisk vil han sende den ud i rummet, nærmere bestemt til Mars, hvis man ellers skal tro hans opdatering på Instagram.

Her fortæller Musk at man hos SpaceX snart skal teste den første Falcon Heavy Rocket, der er beregnet til at fragte ting ud i rummet. Det er faktisk verdens kraftigste raket lige nu, da den er udstyret med tre raketmotorer.

singer-dls-e-4000px-online-1

BILER Singer møder Williams F1

Normalt ville man fylde raketten med en ‘dummy’-last bestående betonklodser eller stål for at give den rigtige vægt, men det er for kedeligt mener Musk, og man skal ikke være kedelig, så derfor kommer lasten til at bestå af Musks personlige Tesla Roadster.

IMG_7795

Jo, Elon Musk mener helt alvorligt han vil sende sin Tesla til Mars …

Det er ikke utænkeligt at Falcon-raketten eksploderer på jorden,da den stadig er i testfasen, men hvis alt går efter planen vil den altså sende Musks Tesla Roadster ud i rummet, hvor den vil fortsætte med kurs mod Mars, hvor den — ifølge Musk — vil bevæge sig rundt i kredsløb den næste milliard år eller deromkring.

Man ønsker næsten at der er liv i rummet og at de vil være ansigt til ansigt med en åben elbil, der bevæger sig i kredsløb om Mars …

All-New Hyundai i30 N (1)

BILER Helvedes hot Hyundai