NÅR CAMPING BLIVER COOL

Airstreams seneste model, kaldet Globetrotter, er så cool, at den kan omvende selv de mest indædte modstandere af camping og sende dem ud på landevejen

 

De fleste vil kende Airstream, hvis karakteristiske campingvogne har det særlige aerodynamiske design og er bygget helt i højglanspoleret aluminium. Det klassiske design kan dateres helt tilbage til 30’erne, og blev skabt af Harry Bowlus, som i sin tid var ansvarlig for Spirit of St. Louis det fly, som Charles Lindberg brugte til at flyve over Atlanten.

FullSizeRender

BILER Kongen af Volvo

I dag er Airstream den ældste fabrikant af campingvogne i verden, beskæftiger over 800 medarbejdere på deres fabrik i Ohio og er “still going strong,” som det hedder. Det er deres seneste model et godt bevis på, den hedder Globetrotter og interiøret er designet sammen med det engelske designfirma Astheimer Limited.

rezvani-tank-front-picture-1

BILER Hot Wheels i fuld størrelse

Resultatet er et moderne og eksklusivt indre, der ser bedre ud end din lejlighed, og du sikkert vil skyde flere billeder til Instagram end du gør af de steder du kommer forbi. Der er panoramavinduer, indirekte lys og lækre materialer, så selv campismens mest indædte modstandere pludselig vil overveje at skaffe en SUV med anhængertræk.

Og prisen? Den kendes ikke endnu. Men den er helt sikkert mindre end din lejlighed …