NÅR EN CYKEL BLIVER KUNST

Den ser ikke bare godt ud, den er også skabt til at blive brugt, den nye Rapha Continental fra Vandeyk Contemporary Cycles

 

Tyske Vandeyk Contemporary Cycles har en ambition om at forene kunst og design, når de skaber cykler. Det er præcis hvad de har gjort her, hvor målet var at skabe “et stykke kunst på to hjul med ekstreme præstationer”. Okay, det der med præstationerne er naturligvis op til dig som træder i pedalerne, men med den nye Rapha Continental, må du siges at have fået de bedste forudsætninger for at yde dit bedste.

FullSizeRender_3
BILER – Turbo? Aldrig i livet! Eller…

Den ser ikke bare godt ud, den er også skabt til at holde til lidt af hvert som en “all terrain bike” med en Colombus XCr ramme i rustfrit stål, med mere frigang til dækkene end på en normal landevejsracer samt skivebremser, når underlaget bliver ujævnt.

Selve rammen er skabt af Georg Blaschke, der er Vandeyks ekspert i den slags, og derfra har designere og ingeniører så arbejdet hårdt på at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Det er ikke lykkedes os at finde ud af, hvad en Rapha Continental koster, men helt billig er den jo nok ikke. Se Vandeyks hjemmeside for mere information.

GADGETS En ny tids Riva…