NU KOMMER BMW X2

Concept X2 er en forsmag på coupémodellen af X1, men den adskiller sig meget fra de større brødre X4 og X6, og låner mere fra coupé- end X-modellerne

 

BMW har en hel fast opskrift når de skal lave en coupé ud af deres crossover-modeller. Tag en X5 eller en X3, og lav den om fra B-stolpen og bagud, så har man to modeller der koster det samme at lave, men den ene koster lidt mere. Nu kommer der så en ny opskrift, som ses i konceptbilen Concept X2.

BILER En Tesla rustvogn?!?

I stedet for blot at tage en X1 og give den en ny bagende, har BMW gentænkt opskriften og skabt en crossover-coupé, som bryder mange af reglerne for den måde man traditionelt har formgivet biler i München.

Den største forandring er i forenden, som giver illusionen af, at den er bredere foran end en X1. Faktisk ser fronten mere ud som en af coupémodellerne, først og fremmest 2-serien, og derefter bevæger sig væk fra X-modellerne. Specielt er forskærmene blevet meget aggressive, og så er de traditionelle BMW-nyrer blevet vendt på hovedet. Og hvis du savner det uundværlige “Hoffmeister kink” så er der lige placeret et BMW-logo, blot for en sikkerheds skyld.

GADGETS Et B-52 skrivebord

Dermed adskiller X2 sig en hel del fra X4 og X6, men selv om den er radikalt anderledes, så er den faktisk mere praktisk, med en mere konventionel bagende. Den endelige X2 kommer sandsynligvis til at ligne konceptbilen ganske meget, når den ankommer i 2018. Da den deler platform med X1 så får den forhjuls- eller firehjulstræk med 4-cylindrede turbomotorer, og at der kommer en M-version kan ikke udelukkes.