NU KOMMER VW’S BUZZ …

Konkurrencen på markedet for elbiler spidser til, for nu melder Volkswagen sig på banen med en elektrisk udgave af det nye folkevognsrugbrød kaldet I.D Buzz …

 

Jo, den skulle være god nok — Volkswagen kommer med en ny folkevognsbus i 2022. Indtil videre er navnet I.D Buzz, og det bliver en ren elbil, ifølge det normalt velinformerede branchemagasin Automotive News Europe. Beslutningen menes at blive meddelt lørdag til Concours d’Elegance. Det er blot en af tre modeller som indtil videre er præsenteret på VW’s nye elbilsplatform, der kalder I.D. Udover den første version har man vist en crossover (kaldet Crozz) samt en bus.

timex-mk1-aluminium-13

URE Times revisited

Den nye MED modular platform er designet til at konkurrere direkte med Tesla Model 3, som netop er ved at gå i produktion. Men hvor Tesla har rigeligt med udfordringer til at bygge blot en enkelt version af Model 3, er Volkswagen som bekendt specialister i at fremstille flere forskellige modeller på den samme platform.

TeslaRoof-07

GADGETS Solcelletag fra Tesla

Den nye Buzz forventes at komme både som personbil og varevogn, og mon ikke der også kommer en camper-udgave med både fortelt og hævetag? Og så vil MED-platformen naturligvis også finde vej til de øvrige mærker i VW-koncernen som Audi, Skoda og Seat.

volkswagen-id-buzz-geneva-1