NY BONNEVILLE SPEEDMASTER

Retro går aldrig af mode, specielt ikke når det gælder motorcykler, og i 2018 kommer sender Triumph endnu en Bonneville-variant på markedet som trodfs navnet Speedmaster er en velvoksen cruiser

 

Triumphs program af retromaskiner under Bonneville-navnet, får et nyt medlem i 2018 bygget på Bobber-platformen, der er en stor tilbagelænet tourer med den seneste vandkølede 1200-maskine. Den første Speedmaster-variant kom i 2002 med en 865 kubiks motor. Og nu kommer der altså en efterfølger, med den store twin med 77 fuldfede hk og 106 Nm.

ferrari-f1-004-1

BILER Køb Schumachers F1-racer

Det gennemførte klassiske design får det til at risle af fryd på enhver som voksede op med Mig & Charlie i 70’erne, men teknikken er naturligvis helt moderne med to køremodes (Road og Rain), ABS-bremser, justerbar traction control og LED-lygter. Derudover er der torque assist og cruise control som standardudstyr.

Longines-Avigation-BigEye-2

URE Lækkerier fra Longines

Speedmaster har en lav sædehøjde på 705 millimeter og er designet til en lang rækkevidde, hvorfor tanken er vokset til 12 liter, og på det digitale instrument er det muligt at se den tilbageværende rækkevidde. Der er både solide farver samt to-farvede varianter, for at understrege romantikken, samt en lang liste af ekstraudstyr. Det er, kort sagt, den oplagte maskine til en længere tur langs den franske riviera, hvor sommeren som bekendt er noget bedre end på vore breddegrader.

Den nye model kommer på markedet i 2018, men endnu kendes prisen ikke.