NY SUPRA (MÅSKE) AFSLØRET

Toyota har vist det første teaserbillede af den længe ventede nye Supra, som får debut i marts på den internationale biludstilling i Geneve. Om det bliver som en produktionsmodel eller blot en konceptbil vides ikke for, lad os være ærlige, så er det trods alt længe siden Toyota har vist en ny sportslig model.

Supra MKV Forum (for sådan et er der naturligvis), har dog fundet nogen billeder fra det japanske Best Car Magazine, der grangiveligt viser den nye bil, og helt som forventet kan man genkende en del af Toyotas FT-1 koncept, der blev præsenteret for mere end fire år siden.

IMG_6400

BILER Citroën og Bob Marley hænger sammen …

Det er svært at vide om det er officielle billeder, og det er usandsynligt at Toyota kommer til at være behjælpelig med at opklare mysteriet, hvis det virkelig er den endelige Supra på billederne. Der nævnes også en ydelse på 335 hk, og selv om ingen ved hvad der er under hjelmen, så forventes det at være en 6-cylindret rækkemotor. Sandsynligvis fra BMW.

Selv om Toyota er verdens største bilfabrikant, så har man udviklet den nye model med BMW, og derfor kommer den nye Supra til at dele teknik med det, der bliver den næste Z4 (hvis der nogensinde var en sportslig bil, som havde brug for en afløser, så må det være BMW Z4, der forsvandt ud af BMW’s program uden at nogen lagde mærke til det …).

apple-rolex

URE Apple æder Rolex

Men vi kommer sandsynligvis til at vente til Geneve på at få hele historien, for teaserbilledet fra Toyota lignede den racerbils, som også ses på billederne i Best Car Magazine. Der er dem som vil huske Lexus LFA (hvis ellers der er nogen som husker Lexus). Toyota viste det første koncept i 2000, men modellen kom først i produktion i 2010, hvor Toyota fremstillede 500 eksemplarer indtil 2012, inden den udgik af produktion uden at få en afløser.