NY SUPRA PRÆSENTERET, MEN …

Jo, der er en ny Supra, men nej, der er ingen tekniske detaljer, og du kommer nok til at vente det meste af 2019 før du kan parkere en i din indkørsel …

 

Jo, det er den nye Supra og … det er mere eller mindre alt vi ved lige nu. På den internationale biludstilling i Geneve har Toyota præsenteret konceptbilen GR Supra Racing Concept, der løber i forvejen for den endelige Supra, som præsenteres i starten af 2019 og kommer i produktion senere på året.

Hvilken motor? Hvor mange hestekræfter? Det beretter historien ikke noget om, kun af den nye Supra får frontmotor og baghjulstræk, og ankommer 16 år efter produktionen af den tidligere model stoppede.

2018-11-1

BILER Ny Supra lækket før tid …

Der kommer med andre ord til at løbe en del vand i åen inden den nye Supra er klar, og om den med det samme introduceres i Europa, eller bliver forbeholdt Japan og vides ikke. De fleste forventer at den nye Supra kommer til at køre med en 6-cylindret motor, som enten kan blive en V6 fra Toyota, eller en version af BMW’s 6-cylindrede rækkemotor, da den nye Supra også vil danne udgangspunkt for den næste BMW Z4.

jaguar-ipace-electric-3

BILER Den elektriske Jaguar