OG NU EN … DUCATI ELCYKEL!

Ducati er kendt for sine sexede italienske motorcykler, men nu er der et helt nyt produkt på vej, til alle dem, der ikke kan (eller må …) køre motorcykel, men stadig gerne vil have en Duc i garagen

 

Hvis du altid har drømt om en Ducati men A) ikke må købe en for din kone eller B) har en idé om, at du gerne vil bevare din førlighed, så har Ducati en nyhed til dig. For det her er Ducati MIG-RR, som er en el-assisteret mountainbike, også kendt som en e-MTB.

IMG_0538

BILER Berlingo-klassen slår tilbage

Den er skabt i samarbejde med Thok E-bikes og har stel i aluminium med et 504-Wh batteri, kombineret med et Shimano Steps E8000-system, skabt specifikt til mountainbikes. Det giver dig det ekstra boost der skal til for at nå op på 25 km/t. Der er tre forskellige programmer — Eco, Trail og Boost, hvor de to sidste kan tilpasses efter hvor meget assistance du har brug for.

4-866x487REJSER Titanic sejler igen i 2022

Derudover er Ducati-cyklen udstyret med et Shimano XT gearsystem med 11 gear og Kashima Factory Fox støddæmpere. Sidst, men ikke mindst, så ser den godt ud, og har det rigtige brand. Ducati begynder leverancerne i januar, og prisen bliver omkring 45.000 kroner.