VIDEO: PERFEKT SØNDAGS-TV

Det er søndag og du har lyst til at slappe af. Det kan du gøre i selskab med James May, den tidligere vært fra TopGear, der i rollen som ‘The Reassembler’ bruger en god halv time på at samle en

 

James May er en af de få mennesker i verden, der kan stå i et værksted og samle en bunke dele i en halv time, og være underholdende hele tiden. Denne gang samler han en komplet adskilt Honda ‘Monkey’, eller Z50 Mini Trail som den rigtigt hedder, der var et stort hit dengang i 60’erne og 70’erne.

img_5026

BILER Nogen lagde en V8 en en MX-5!

Det lyder som opskriften på en kedelig eftermiddag, men det er utrolig underholdende og (hvis din kone spørger…) optimal mande-meditation. Undervejs går James i detaljer med japanske og britiske motorcykelfabrikanter.

autodromo-monoposto-chronograph-blue-hero-02

URE Lækkerier fra Autodromo

Herfra kæmper han, meget solidarisk, med at sætte tromlebremser sammen og filosoferer (som altid) om forskellen mellem en skrue og en bolt, et emne, de færreste ville tro var underholdende. Og det er det heler ikke, hvis ikke det er James May. Så sluk for Facebook, send konen og børnene væk, læg dig på sofaen og nyd et øjeblik med det, der må være perfekt søndags-TV.