PIRELLI TIL PISTERNE

Sammen med amerikanske Blossom, der er førende indenfor high-performance ski, har Pirelli nu udviklet et sæt moderigtige brædder, som fejrer at den italienske dækfabrikants 110-års jubilæum i international motorsport

 

Det handler om kontrol, når du står på ski, og det er præcis hvad Pirelli har sat sig for at levere her, i samarbejde med Blossom, der er førende i high-performance ski. Blossom findes i Val Chiavenna i Californien, og har udviklet de nye brædder i samarbejde med Pirellis ingeniører.

morgan-ev3-junior-electric-car-kids-6

GADGETS En Morgan til søde børn

Resultatet af det samarbejde er et særligt lag af gummi, der ligger mellem flere forskellige materialer, og på den måde dæmper op til 60 procent af de vibrationer, som overføres fra underlaget når du kører ned af bakken.

alo-smartphone-concept-starck-olivet-2

GADGETS Fremtidens smartphone fra Starck

Der fremstilles syv forskellige farver, alle dekoreret med det særlige ‘P’ fra Pirellis logo, og de samme farver som Pirelli bruger til at identidificere de forskellige dæk de leverer til Formel 1. Og det er i virkeligheden det, der er hele tanken her, for i år kan Pirelli nemlig fejr 110 år i motorsport, og derfor fremstilles der også kun 110 par ski i hver af de syv farver. Skal du sikre dig et par, så kan du bestille dem her.