Pop Art fra MB&F

Urfabrikanten MB&F har slået sig sammen med urdesigneren Alain Silberstein, og skabt tre særlige versioner af den klassiske Megacy Machine N°1. Resultatet er et armbåndsur, der ikke ligner noget andet du har set, med Silbersteins glade farver og den højteknologiske stil fra MB&F.

Nu kommer iPhone 7

Detaljerne inkluderer en ‘bro’ i safir krystal og konkave subdials, og på siden af urkassen kan du læse teksten ”Le vrai bonheur est d’avoir sa passion pour métier,” hvilket betyder noget i retning af at den, der kan gøre sin lidenskab til sin hobby, for alvor har fundet lykken. Den nye model fra MB&F fås u rødguld, titanium og en særlig PVD-behandlet sort finish.

mbf-melchior-robot-table-clock-01-1200x800

Robot Clock er MB&F i fri dressur, og jo, det er et Gatling maskinegevær, og jo, det bruges til at trække urværket op

MB&F startede som en drøm for urmageren Maximillian Busser (MB&F står for Maximillian Busser & Friends), og de er kendt for at skabe ure, der er noget ud over det sædvanlige. Som deres Melchior Robot bordur, der er skabt af 480 kombponenter, komplet med bevægelige arme, hvor den ene bæret et Gatling maskinegevær — som du faktisk bruger til at trække urværket op, hvorefter det vil passe sig selv i 40 dage.

Test af den nye X1 — en BMW til den virkelige verden

Der blev kun fremstillet 99 eksemplarer af Melchior Robot Clock og de er alle solgt. Du finder MB&F her