RÅ ITALIENSK E-BIKE

Der er få e-bikes som ser så blærede ud som den Icon fra 43 Milano, som klarer over 100 kilometer på en enkelt opladning, og leverer en topfart på 25 km/t

 

Der er mange e-bikes som gør hvad de kan for at ligne almindelige cycler. Så er der dem, der gør alt hvad de kan for at se anderledes ud, hvilket ikke altid lykkes — og så er der dem, der rammer stilen helt rigtigt som med den nye Icon fra 43 Milano.

a165957_full

BILER Audi dropper Le Mans…

Elbiler og e-bikes har det tilfælles at de vejer, og med sine 17 kg er Icon ingen untagelse, på trods af en håndlavet ramme fra Dedacciai, men det har nok heller ikke hjulpet den er i stål, som dog gør hvad den kan for at spare elementer væk fra det traditionelle cykelstel, hvilket giver et helt specielt look.

Pedalkraften suppleres med en 250-watts Pendix elmotor med en lithium-ion batteripakke på 300-Wh. Efter tre timers ladetid burde den være god for en rækkevidde lige over 100 km og en topfart på 25 km/t, mens den farvede ring på toppen viser ladestanden.

alfa_giulia_sportwagon-626x382

BILER Alfa Giulia som stationcar

Andre features er Magura MT4 hydrauliske skivebremser og en Shimano Alfine 8-trins transmission samt fjedret sadel fra BodyFloat. Lidt længere ude i fremtiden venter en decideret offroad-udgave med 11 gear og en forgaffel fra Lauf. Og prisen? Jo, den starter på små 33.000 kroner.

Du finder 43 Milano her.