SHELBYS LIV BLIVER FILM

Slagsmålet mellem Carroll Shelby og Enzo Ferrari bliver nu en film, hvilket blev offentliggjort samtidig med at en af de GT40 som vandt Fords legendariske 1-2-3 sejr på Le Mans i 1966 kommer på auktion

 

Samtidig med at en af de gamle Ford GT40 som i sin tid vandt Le Mans kommer på auktion, viser det sig, at 60’ernes berømte opgør mellem Ford og Ferrari nu bliver en film. Det endte som sagt i en 1966, hvor Ford vandt en 1-2-3 sejr på Le Mans, og Ferrari derefter opgav det legendariske 24-timers løb for at koncentrere sig om Formel 1.

rc-sb-101-1

BILER Hvad med en Tesla stationcar?

Det bliver Matt Damon som kommer til at spille Carroll Shelby, mens den tidligere Batman, Christian Bale, skal spille testkøreren Ken Miles og John Bernthal får rollen som Lee Iacocca.

1966-ford-gt40-1-1-sh

Fords kobbel af GT40 på vej mod Le Mans-sejren i 1966, hvor de slog Ferrari, som derefter koncentrerede sig om Formel 1

Udgangspunktet for manuskriptet er A. J. Baimes bog “Go Like Hell”. Der var allerede skrevet et manuskript baseret på bogen, der var tænkt til at blive en film med Tom Cruise og Brad Pitt, men de nye manuskriptforfattere er nu startet helt forfra til filmen med Matt Damon. For at gøre forvirringen komplet vil bogen også danne udgangspunkt for en TV-serie, instrueret af Peter Dinklage fra “Game of Thrones”.

tag-heuer-gulf-watch-01-960x640

URE Gulf-jubilæum fra TAG Heuer

For dem, som holder med Ferrari, kommer der både en dokumentar om Enzo Ferrari med Robert De Niro og en anden med Hugh Jackman. I mellemtiden kommer der altså en af de tre GT40 på auktion, og det forventes at den ender med en pris tæt på 80 millioner danske kroner.