SMARTPHONE FRA PHILLIPE STARCK

Hvis du vil have en smartphoner der sætter selv en iPhone 7 på plads, så er den her, med 128 GB RAM og til kun 4.000 kroner — der er bare et enkelt lille problem…

 

Kinesiske Xiaomi har netop præsenteret en ny smartphone designet af Philippe Starck, som de selv kalder “et glimt af hvordan fremtidens smartphone vil se ud“. Der er stort set ikke nogen kan omkring de 6,4-tommer store display på Mi Mix, som modellen hedder. Så hvis du holder af glas på din smartphone, så er den afgjort her, og ser mere moderne ud end selv den nye iPhone 7.

img_4409

GADGETS Ny bog om Bang & Olufsen

Du skal nu lige slå koldt vand i blodet, for selv om den nye model kommer til salg i Kina i starten af november, så forlyder der intet om, hvornår den kommer til Europa — hvis den overhovedet kommer til Europa. Ifølge Xiaomi bliver den også kun solgt i begrænset antal, uden at uddybe nærmere hvad det omfatter.

mi-mix_04

Bemærk hvordan glasset dækker næsten hele fronten af den nye Starck-designede Mi Mix fra Xiaomi

Standardversionen skulle have 128 GB RAM og en 2.35GHz Snapdragon 821 processor med en 4400mAh batteri, og så kan du gøre den mere bling med ekstra RAM og stafferinger i 18-karats guld.

fullsizerender_12

BILER Fremtiden er forførende

Og prisen? Jo, standardudgaven af Mi Mix koster omkring 4.000 kroner i Kina, men du skal altså derud og finde den, hvis du vil have en lige nu…