SOLBRILLER MED INSTAGRAM

Tænk hvis verden kunne se ud som de billeder, vi uploader på Instagram, efter at have behandlet dem med filtre, skabt til at forbedre virkeligheden? Jamen, det har Tens heldigvis en løsning på!

 

Glasgow er kendt for mange ting, men måske ikke ligefrem for sit gode vejr, og derfor er det ikke et oplagt sted at fremstille solbriller. Det er nu ikke desto mindre det som Tens gør, og måske netop derfor. For de glas du får i solbrillerne fra Tens har et indbygget filter, der er som Instagram. Det vil sige, at det får de ting du ser til at se bedre ud end i virkeligheden.

FullSizeRender

BILER Tuscon vender tilbage …

Tens logik er, at solbriller ikke bare skal se godt ud, når du har dem på. Det er lige så vigtigt at det du ser med dem, ser godt ud, for det får dig til at blive bedre tilpas. Den nye SS17 kollektion er delvist finansieret af en kampagne på Kickstarter, selv om man har været i gang et par år (men markedet i Glasgow for designer-solbriller er muligvis begrænset…).

tag-heuer-connected-modular-45-3-960x640

URE TAG Heuers nye smartwatch

Den nye kollektion har fem serier kaldet Scout, Classic Deluxe, Cooper, Belford og Cleo. De fås alle i forskellige farver, og er altså alle med de nye ‘Instagram’-glas, som der sikkert er alle mulige juridiske forklaringer på, ikke må kaldes ‘Instagram’, men du finder dem her.