STILET HÅNDBAGAGE

Der er en hel verden udover den lille sorte rullekuffert, når du skal ud og opleve verden, for din håndbagage kan faktisk være ret cool…

 

Jo jo, vi ved hvad du tænker: Håndbagage skal jo bare løse en simpel opgave, der er ingen grund til at gøre noget specielt ud af det. Men det er der faktisk, for håndbagage i dag kan sagtens være både stilsikker og funktionel. Der er ingen garanti for, at de ikke stadig vil skille den ad i sikkerhedskontrollen, men i det mindste vil du se godt ud, mens de gør det, som med disse fire eksempler.

 

gp-mag-carry-on-gear-patrol-victorinox-1

Victorinox Spectra 2.0 Dual-Access Global Carry-On

Victorinox Spectra 2.0 har et system, hvor du hurtigt kan få fat i vigtige ting, også selv om du står klemt inde i køen til sikkerhedskontrollen, og så er den skabt i polycarbonat, der er i stand til at modstå selv hvis den emsige stewardesse alligevel tvinger dig til at tjekke den ind.

 

gp-mag-carry-on-gear-patrol-vocier

Vocier C38

Vocier C38 er en ny generation af den traditionelle rullekuffert, med et anti-krøl system til skjorter og jakkesæt. Den har et magentisk bøjlesystem, og vel ankommet til hotellet tager du indmaden ud, og hænger den op. Hvorfor er alle kufferter ikke designet på denne måde?

 

 

gp-mag-carry-on-gear-patrol-lexdry

Lexdray London Garment

Lexdray London Garment er en sofistikeret evolution af den traditionelle klædetaske. Den lynes op og hænges i skabet, hvilket eliminerer behovet for at passe ud, og samtidig ser alt ud som det skal, uden at være krøllet.

 

 

gp-mag-carry-on-gear-patrol-hook-n-al-1

Hook & Albert Weekender Bag

Hook & Albert har lavet denne fortolkning af den klassiske weekend-bag. Toppen og siderne kan lynes af, og lægges fladt ned, og så har du faktisk pakket garderoben ud, og på samme måde er der et rum til de fine sko, så de ikke bliver skrammet undervejs.