TIMEWALKER FRA MONT BLANC

 

Mont Blanc har opdateret deres TimeWalker-serie af armbåndsure, der blev skabt som en hyldest til Minerva, og som ingen der holder af klassiske biler kan stå for

 

I 2006 blev Minerva opkøbt af Mont Blanc, som en del af beslutningen om at udnytte sit brand til andre produkter, og i Schweiz er “andre produkter” først og fremmest en ny ur-serie. Siden da har Mont Blancs serie af TimeWalker-modeller været en hyldest til de klassiske Minerva-ure, der i sin tid var kendt som solide “tool-watches”, der var oplagt for den velklædte gentleman, når han kastede sig ud i aktiviteter som motorsport.

FullSizeRender

BILER Retro på den fede måde

Sådan er det stadig, og nu er hele serien så blevet opdateret og bevæger sig fra det minimalistiske til det komplekse. Som TimeWalker Chronograph UTC, der er en helt sort chronograph udstyret med en GMT-viser, der giver adgang til en ekstra tidszone, og med en stil, der ike ville være helt ved siden af i en klassisk racerbil.

ray-ban-sunglasses-meteor-05-960x640

GADGETS Nostalgiske Ray-Ban

I den anden ende af skalaen findes Rally Timer, hvor det hele bliver lidt mere komplekst, men stadig i den samme enkle stil, der både egner sig til at blive båret hver dag, og når der skal tages tid over et par omgange i den klassiske racerbil.