TITANIC II SEJLER I 2022

Jo, det kommer til at ske — et nyt Titanic stævner ud på sin jomfrurejse i 2022, og kommer derefter til at krydse Atlanten et århundrede efter den oprindelige Titanic sank …

 

Der har været utallige rygter, men nu skulle det være sikkert og vidst: Et nyt Titanic stævner ud på sin jomfrurejse allerede i 2022. Det nye Titanic, som er en nøjagtig efterligning af forbilledet, bliver genskabt til en pris i omegnen af 500 millioner dollar, og jomfrurejsen går fra Southampton til Dubai, inden turen går over Atlanten, akkurat som originalen i sin tid.

2019-volkswagen-t-cross-1 (1)

BILER Prisen for elbiler? Flere SUV’er

Selv om Titanic II bliver en hel del mindre end vore dages krydstogsskibe, så bliver der stadig plads til 2.400 passagerer og 900 besætningsmedlemmer. Ifølge CNN vil det genskabte Titanic kun afvige enkelte steder fra originalen, eksempelvis vil der være flere redningsbåde og et skrog som er svejset, ikke nittet, samt forsynet med et mere tidsvarende fremdriftssystem. Men indretningen vil være den samme, helt ned til The Grand Staircae kendt fra filmen, samt indretningen med første, anden og tredje klasses kahytter.

titanic_s_grand_staircase_by_titanichonorandglory-d6xqm3a

Indvendigt bliver Titanic II som forbilledet, helt ned til detaljer som The Grand Staircase …

Det er den australske forretningsmand og politiker, Clive Palmer, som står bag det genskabte Titanic, og efter at have krydset Atlanten som et oprindelige Titanic forsøgte inden hun sank for mere end 100 år siden, skal skibet sejle verden rundt. Oprindelig var det planen af Titanic II blev klar allerede i 2015, men en uoverensstemmelse med de kineiske myndigheder satte en stopper for projektet indtil nu.

Det eneste som endnu ikke er blevet afsløret er billetpriserne, men det bliver uden tvivl temmelig kostbart selv på tredje klasse. Om folk vil købe dem? Alvorlig talt, det er Titanic — hvad kan gå galt?!?