TOYOTA — JAPANSK FOR ’STIL’

Toyota har netop lagt en besked op på twitter, som slår fast, hvad der kommer til at ske med deres Le Mans-team i fremtiden, og det er så stilfuldt, at det er lige før vi holder af Prius

 

Forestil dig at du er Toyota, og at du tabte Le Mans i går, på den mest hjerteskærende måde i løbets historie (og så skal vi ikke glemme dengang en Ferrari kørte dem af, og da der gik ild i raceren midt på Mulsanne-langsiden).

Forestil dig så, at du er chef for Toyota. Så kan du gøre to ting: Du kan gbede dine folk glemme alt om Le Mans og gå tilbage til at producere Yaris og Auris og Prius, og glæde dig over, at du er verdens største bilkoncern. Eller du kan sende en respekfuld hilsen og en advarsel til konkurrenterne.

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 08.04.31 (2)

Porsche sendte denne hilsen til Toyota på deres twitter-profil, som der også er ret god stil over. Men næste år…
MOTORSPORT Hvordan Toyota tabte Le Mans

De ’dårlige’ tabere er tilbage næste år, for Toyota er ikke færdige på Le Mans, Audi og Porsche. Toyota er slet ikke færdige på Le Mans. Næste år er de tilbage igen. Stærkere og hurtigere end nogensinde før.

Sådan. Det er der stil over. Ikke nok til at vi nogensinde vil komme til at holde af Toyota Prius, men stil ikke desto mindre.

Næste år, så er det Toyotas år. Nyd den pokal, Porsche, for den er kun til låns. I 2017 tilhører den Toyota. Med mindre der sker et eller andet katastrofalt, hvormed det så bliver i 2018. Eller 2019. Eller som man siger: “Det eneste vi deler ud er røvfulde og slikpinde. Og der er ikke flere slikpinde, er det forstået?!?”

MODE Omvendt kunsttyveri? Jo, ser du…