ÜBERCOOL ÅBEN BOBBEL

Okay, faktisk har Memminger Roadster intet at gøre med den gamle folkevognsbobbel, udover at de to ligner hinanden. Der er et andet karrosseri, en anden undervogn — og en motor fra Porsche!

 

Som cabriolet er den gamle folkevognsboble charmerende, men den er hverken eller sportslig på nogen måde. Det vil sige, med undtagelse af Memminger Roadster 2,7. Det er custombil bygget af tyske Memminger, som er specialister i netop de gamle bobler, den er lav, den er pumpet og den har brede skærme. Den ligner lidt en Porsche 356, men den er en hel del større.

1.0

BILER Tesla: Kollaps eller succes?

Teknisk set er det nok en overdrivelse at kalde den en folkevgnsbobbel overhovedet, for det er ikke bare karrosseriet som er anderledes, det samme er undervognen med MacPherson oppe foran, samt velvoksne 18-tommer fælge.

FullSizeRender_5

URE Mød Enoksen Deep Dive

Motoren er dog stadig Beetle-ish i form af en 4-cylindret boxermotor på 2,7 liter der laver 210 hk. Ifølge Memminger er maskineriet baseret på den motor man finder i Porsche 914 og VW Type 4, som derefter er kraftigt modificeret. Prisen oplyses der intet om, og det er nok spørgsmålet om der bliver fremstillet mere end det ene eksemplar.

Alt er naturligvis til salg, men ellers har Memminger rigelig af de oprindelige åbne bobler, hvis du skulle få den slags lyster …