ULYKKER I APPLES HOVEDKVARTER

Apple har netop åbnet sit nye hovedkontor i Californien, der er en cirkel fyldt med glasvægge, som de ansatte har udviklet en vane med at vandre ind i, fordi de er for optaget af deres iPhone …

 

En rapport fra MarketWatch fortæller, at den første dag Apples benyttede sit nye hovedkvarter, var der syv personer som kom til skade ved at gå ind i en af bygningens mange glasdøre. Faktisk var Apple nødt til at ringe til adskillige ambulancer, og selv om ingen havde behov for at komme for at komme til hospitalet, måtte flere behandles for mindre skader.

traxxas-r-c-1979-ford-bronco

GADGETS En Bronco du officielt køber til din søn …

Der er en vis poetisk retfærdighed i, at flere af ulykkerne åbenbart skyldtes, at de ansatte havde travlt med at se på deres iPhone eller iPads. Det nye Apple Park Campus skulle være åbnet sidste år, men det er først nu de ansatte er begyndt at flytte ind. Det indre er stort set gennemsigtigt med glas overalt, som en del af den vision grundlæggeren Steve Jobs havde for bygningen, som han før sin død delt med arkitekten Norman Foster.

applepark3.0-1

Lad være med at have øjnene klistret til din iPhone, når du går rundt i Apples hovedkvarter, okay?

Flere ansatte har forsøgt sig med at placere PostIt-sedler de steder hvor der sker flest uheld, men de er blevet taget ned af ledelsen da de “spolerer bygningens design”.

row_5188

BILER Hvordan Porsche vil knuse Tesla

Lovgivningen i Californien er dog ret klar, og siger, at ansatte skal “beskyttes fra risikoen for at gå ind i eller igennem glasvægge og døre med barrierer eller tydelige markeringer”. Derfor bliver Apple sandsynligvis nødt til at finde en løsning, der kan beskytte deres ansatte fra de produkter Apple designer, for at være så afhængighedsskabende som overhovedet muligt …