VÆKKEURET SOM BRYGGER KAFFE

Der er vækkeure og så er der vækkeure, der bringer dig ud af søvnen til duften af friskbrygget kaffe. Det sidste er der kun ét vækkeur i verden som kan, og det er det du ser her

 

Kan du huske hvordan du plejede at vågne til duften af friskbrygget kaffe? Nej, vel? Måske fordi det stort set aldrig sker, i hvert fald ikke til hverdag. Men som altid kan teknologien hjælpe os, og indrøm det nu bare — efter at have set Barisieurs kaffebryggende vækkeur, så kan du ikke leve uden.

171116-truck-roadster-2-630x434

BILER “Tesla går konkurs i 2019”

Den gør præcis hvad den ser ud til. Du går i seng, sætter timeren og vågner op til lyden og duften af kaffe som bliver brygget, hvilket tager tre-fire minutter. Der er endda en lille køler som holder mælken på fem grader, for hvis du bruger mælk i morgenkaffen skal du da ikke til at stå ud af sengen bare for det.

dive_fouq_cropped_alt_1024x1024@2x

URE Farverige nyheder fra Enoksen

Derudover er Barisieurs morgenkaffe-vækkeur elegant designet i sort og rustfrit stål, og den øverste del er en serveringsbakke i valnøddetræ, som du kan løfte over på sengekanten. De 2.800 kroner som Barisieur forlanger er ganske vist i den dyre ende, men det du får, er verdens første vækkeur som også kan lave kaffe. Du ved at dit liv aldrig vil blive det samme uden og derfor er det blot at bestille den her.