VIDEO: EN BRONCO FOR ALLE …

Denne Ford Bronco er skabt til at køre offroad med låsbare differentialer, fordelergearkasse og design som et ægte ikon. Men den koster kun en brøkdel af en rigtig Bronco, da den har elmotor og er lidt mindre …

 

Okay, en klassisk Bronco er badass, og en klassisk Ford Bronco med store hjul og stafferinger kan ingen stå for. Problemet er, at den der V8 den uden tvivl er udstyret med, er knap så omgængelig i alle andre af livets forhold. Den er heller ikke specielt hurtig, selv og den kan kravle over det meste, den fylder den hele indkørslen og kan sandsynligvis ikke komme ind i garagen.

vvtogplxdto3tszeje1c

MOTORSPORT Alfa tilbage i Formel 1

Det er derfor der findes noget som hedder en Traxxas TRX-4 1979 Ford Bronco, for den er fjernstyret. Ja, det er rigtigt, det er teknisk set legetøj, men legetøj af den slags selv voksne mænd ikke kan stå for, og som de har fået sønner for at have en undskyldning for at investere i.

Traxxas Bronco er lavet med Fords velsignelse, detaljeret nok til at være “the shit” og uden tvivl mere terrængående end noget andet i din indkørsel. Den har bevægelig aksler, firehjulstræk, høj og lav gearing samt låsbare differentialer — og så kan den klare både and og mudder. Faktisk er den skabt til begge dele!

Alle offroadfunktioner kan styres via fjernbetjeningen, og samtidig kan du sige, at du bifalder den grønne omstilling ved at have købt en elbil (alvorlig talt, lav det rigtige billede på Facebook, og ingen vil kunne kende den fra den ægte vare).

pana-006

BILER Slut med diesel i din Porsche

Se videoen og bestil din i dag, som en særlig overraskelse til den søn, der sandsynligvis aldrig får lov til at have fjernbetjeningen — men det er jo tanken som tæller. Prisen er 478 dollars, små 2.800 kroner, og du finder Traxxas her.

Trx-4-Bronco-gear-patrol-full-lead

traxxas_bronco_05

traxxas-r-c-1979-ford-bronco

Bronco-Studio-03