VIDEO: MERCEDES G-KLASSE I IS

Russerne elsker Mercedes G-klasse, og viser det med denne kreation som er en G-klasse bygget ud af seks ton sibirisk is — og jo, den kan faktisk køre, hvilket de viser i videoen

 

Mercedes G-klasse er en populær bil, ikke mindst i Rusland, hvor det er standard issue for den russiske mafia. På Detroit viste Mercedes selv en G-klasse nedsænket i rav, men nu har russerne trumfet tyskerne ved at lave en G-klasse bygget ud af seks ton sibirisk is!

657A4927 copy

BILER Når en Polo er en Golf

Historien kommer fra The Siberian Times, der er et website som med nyheder fra det koldeste rusland, som deres Hunger Games-inspirerede overlevelses-reality TV, hvor bjørne er et reelt problem. Men der er også en video fra den lokale Garazh 54, der viser den isnende G-klasse køre.

Den mere tekniske del af bilen er baseret på en gammel klassiker fra Sovjet-tiden, nemlig den gamle militære offroader UAZ-469, der kan klare det meste. Selve karroseriet er isblokke udskåret med en motorsav som er fastgjort ovenpå hinanden (historien melder intet om hvordan, men pludselige opbremsninger virker som en dårlig idé …). Den er dog udstyret med et rat fra Mercedes!

original-1968-mustang-from-movie-bullitt-1-1

BILER Bullitt-Mustang fundet

I videoen kan bilen ses køre offroad i den centrale park i Novosibirsk, Ruslands tredjestørste by, og en temmelig kølig en af slagsen, så uden døre eller ruder, kræver det at men er … iskold. Men de farvede lys som er indlagt gør bilen til et spektakulært syn om natten, naturligvis.