VW’S NÆSTE ELBIL

På den internationale biludstilling i Paris har Volkswagen netop præsenteret I.D., der bliver den første i en lang rækker af elbiler, som skal få os til at glemme, at der nogensinde er fremstillet dieselmotorer hos VW

 

I forbindelse med den internationale biludstilling i Paris har Volkswagen præsenteret endnu et koncept for deres kommende elbil, denne gang kaldet I.D., bygget på den nye elektriske platform MEB. Den nye elbil viser en retning for Volkswagen, der fik alvorlige ridser i lakken i forbindelse med dieselgate sidste år.

BILER Volksagens dødskys til Tesla

Endnu ved vi ikke noget om rækkevidden, udover at den nye MEB-platform siges at rumme batterier nok til at have en rækkevidde på 600 kilometer. Hvis det passer, betyder det, at Volkswagens kommende elbil vil være et alvorligt problem for den nye helt elektriske Opel Ampera, BMW i3 og ikke mindst den nye Tesla Model 3.

URE Hvad med et nyt Rolex “Paul Newman Dial” Daytona?

Elbiler bliver en stor del af Volkswagens fremtid, og planen er at reducere antallet af modeller med dieselmotor, og det næste årti kommer der 30 nye el- og hybridmodeller fra VW, der bliver inspireret af I.D-konceptbilen. Den ankommer i 2020 og vil naturligvis kunne køre helt selv, og endda tage i mod pakker fra eksempelvis Amazon, når ejeren ikke er hjemme.