ANALOG NOSTALGI FRA WRENSILVA

Den gode gamle pladespiller og analoge lyd er stærkt på vej frem i disse år, hvor mere og mere musik udkommer på vinyl. Det kræver jo naturligvis en god pladespiller, og dem fremstiller Wrensilva i USA

 

Wrensilva er en amerikansk specialist fra San Diego i Californien, der fremstiller håndbyggede stereosystemer. De er i den dyre ende naturligvis, men man får også noget for pengene som det kun er få andre som har. Sådan er det også med deres seneste model, kaldet Wrensilva Loft, der er en ny fortolkning af den klassiske stereo konsol, der leverer alt det som firmaets “full size” systemer kan, men i en lidt mindre og mere økonomisk overkommelig indpakning.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzOTAxMTM7czoxOiJ3IjtpOjEyODA7czoxOiJoIjtpOjk2MDtzOjE6ImMiO2k6MTtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjI3YzU2NjE1ZDFiNTliYWQ5MzgwZDRiMDI0ZDRmZDUzZTgxMGZlMDYiO30=

BILER Saab vender tilbage

Loft-modellerne er stadig håndbyggede i San Diego, og kommer med en Wrensilva forstærker med 300 watt i hver kanal, og mulighed for at streame til højttalere fra Sonos, Wrensilvas egne højttalere eller hvad man nu ellers måtte have lyst til at forbinde med sit system.

 

hurac-n-performante-low-1-1

VIDEO: Huracán slår Porsche 918 Spyder…

Sagde vi billigere? Mjah, selve basisudgaven koster små 21.000 kroner, og et sæt Wrensilva Loft Plus Monitor Speakers løber op i 35.000 kroner — så lige over 50.000 kroner for den komplette løsning Du finder Wrensilva her.

Volvo V90 Cross Country, D5 AWD, Maple Braun-Metallic

TEST Sælg din Volvo V90!