BESTIL AUDI TIL UKENDT PRIS

Hvis du vil være blandt de første til at få en Audi e-tron quattro, så kan du bestille den allerede nu. Det eneste problem er, at vi endnu ikke ved, hvor meget den nye model kommer til at koste …

 

Norge er blevet elbilernes forjættede land, og nordmændene kan som de første bestille den nye Audi e-tron quattro. På Audis norske hjemmeside er det også muligt at finde flere oplysninger om den nye model, der ser ud til at gøre livet surt for Tesla Model X, som du finder her.

Audi-e-tron_quattro_Concept-2015-1600-1f

BILER Tre elbiler fra Audi

Den nye model passer ind i størrelse mellem Q5 og Q7, men kaldes ikke Q6 — for dels bliver prisen en anden, end noget imellem de to, og dels kommer der sandsynligvis en Q6 med traditionel veganer- og isbjørnefjendtlig forbrændingsmotor.

2017-Tesla-Model-3-top-view

BILER Er Tesla mere værd end Ford?

Audi e-tron quattro kommer til at få 435 hk og 800 Nm, samt en 95 kWh batteripakke, hvilket giver en forventet rækkevidde på 500 kilometer. Topfarten er begrænset til 210 km/t og 0-100 km/t klares på 4,6 sekunder. Det eneste Audi ikke afslører er hvor meget den endelige e-tron quattro kommer til at koste, men hvis du vil være forrest i køen skal du indbetale et depositum på 20.000 kroner, som så refunderes, hvis du vælger at afbestille efterfølgende.

Den nye e-tron quattro kommer på markedet i 2018, og bliver en af tre elbiler som Audi lancerer frem til 2020. Der kommer en sportsvogn i 2019 og en mindre model i A3-størrelse året efter, baseret på Volkswagens MED-platform, som også benyttes til VW’s egen elbil, der indtil videre kaldes ID.

Koenigsegg-Bike-5-960x640

MC En Koenigsegg motorcykel?