COOL & LOVELY DEFENDER

Der findes ikke nogen mere cool offroader end den gamle Land Rover Defender, og når den så lige bliver restaureret af en custom shop, så bliver den bare endnu mere uimodståelig — og så kan den blive din

 

Havde du glemt hvorfor Land Rover Defender blev et ikon? Jamen, så kræver det jo blot et enkelt kig på denne Defender 90 Heritage, der netop er blevet restaureret af Cool & Lovely. Fordi det er den mest cool 4×4 nogensinde, som de siger. Det siges at tre ud af fire Defender stadig kører, så det betyder, at der ruller noget i retning af 1,5 millioner eksemplarer rundt omkring i verden.

xkss-profile-1

BILER Jaguar XKSS vender tilbage!

Resultatet er et vidunderligt vintage monster, og faktisk ganske ny — der er tale om en 90 fra 2003, men alligevel er den klar til enhver samlers garage. Udover at give den 2,5-liters motor en mekanisk overhaling, samt at bringe den 5-trins gearkasse og firehjulstrækket tilbage til topform, så gav portugisiske Cool & Lovely også bilen en ny lakering i “Cappucino”, som farven kaldes.

land-rover-discovery-90-heritage-custom-1

Det mørkebrune Conollylæder klæder virkelig den klassiske Defender indvendigt, og giver et klassisk look

Det rundes af indvendigt med såkaldte Raffia tæpper, der har den helt rigtige blanding af vintage uopslidelighed, men alligevel gør det hele uimodståeligt luksuriøst sammen med læderindtrækket i Connolly Brown. Det hele rundes af med en håndlavet kaleche i mohair, der holder dig tør, når du kører gwnnem elementerne — eller så tør en Defender nu holder dig.

2018-alfa-romeo-stelvio-101-876x535

BILER Nu kommer Alfa Stelvio. Sådan da…

Det hele nytter dog ikke noget uden det rigtige fodtøj, og den side af sagen klares med et sæt Goodyear Wrangler dæk på heavy-duty dæk. Det bedste ved det hele? Det er at den skønne Defender kan blive din for bare 350.000 kroner, og at du kan købe den direkte på Cool & Lovelys website.