EN TESLA RUSTVOGN? OH YES …

Din sidste rejse kan nu blive helt i overensstemmelse med miljøet, for et hollandsk firma har introduceret den første Tesla rustvogn, og ifølge dem bliver det næppe den sidste

 

Den første Tesla rustvogn er en realitet, og blev først spottet af onlinemagasinet Electrek. Den er lavet af rustvogns-specialisten Vander der Lans & Busscher BV i Holland, som benyttede en modificeret Tesla fra et andet hollandsk firma, kaldet RemetzCar, som laver limousiner ud af elbiler, da man havde brug for ekstra akselafstand.

FullSizeRender_6

BILER En 3-cylindret SUV?

Det er ingen lille opgave at bygge den slags, og faktisk tog den otte måneder at bygge. Det er heller ingen gimmick — Vander der Lans & Busscher vil bruge bilen til begravelser, og planlægger faktisk at bygge flere.

For den der er ude i et længere begravelsesoptog så er rækkevidden stadig over 300 kilometer, selv om det godt kan være Tesla-folkene vil fået lidt anstrengt udtryk i ansigtet hvis den bliver efterladt ved en af deres supercharger-ladestationer. Det vides heller ikke om Tesla i USA har givet projektet sin velsignelse, men RemetzCar planlægger at bygge flere af dem.

1986-gemballa-avalanche-01

BILER 80’er drøm fra Gemballa

Den første Tesla rustvogn vil kunne opleves i levende live (eller hvad man nu skal kalde det …) på den årlige hollandske udstilling for begravelsesbranchen som holder i Gorinchem. Og jo, det er en rigtig begivenhed, der hvert år tiltrækker 250 udstillere og 9.500 besøgende fra branchen, og som i år har afholdes under sloganet “Fit for the future”.